Klubbnyheter 2016-17

Här en hälsning från Andreas Slama om schackklubben. Den har tidigare skickats ut som mejl, men vi lägger upp den här också:

"Hej alla schackintresserade! Vi fortsätter med Sirkkala Schackklubb också under vårterminen, onsdagar 14.30 i Roten. Vi börjar igen nu på onsdag den 11.1. Nya deltagare är också välkomna. Anmäl er i så fall till mig. Schackklubben kostar 10 euro per
termin och vi håller på hela vårterminen.
I höstas startade vi ingen ny nybörjargrupp, men om det finns intresse för
en nybörjargrupp, alltså för sådana som inte alls har spelat tidigare, så
kan jag hålla en kurs under våren. Tidpunkten blir sannolikt onsdagar kl
13.30 i så fall. Ni kan anmäla intresse till mig per email. Också i den
vanliga klubben har vi undervisning, men det är lättare att hänga med där
om man åtminstone kan dragen och har spelat litet förr.
Före julen hade vi en liten klubbtävling mot S:t Karins Schackklubb. Vi ska försöka ha en liknande tävling också i slutet av vårterminen. I september ordnas det skolmästerskap i schack och där brukar också många från Sirkkala delta. Välkommna med i schackklubben!
Hälsar Andreas Slama, andreas.slama at kolumbus.fi

(Nyheten upplagd 5.2.17)

Hösten -16

Schack- och dansklubbarna har startat. Schackklubben, med Andreas Slama, håller till i Roten onsdagar kl. 14.30-15.30 (nu i det andra rummet till vänster när man kommer in). Terminsavgiften till schackklubben, 10 euro, kan betalas kontant (eller via bank, kolla med Andreas). (Nyheten upplagd 21.9.16)